طرح پیشنهادی بهزاد اتابکی (استودیو بهزاد اتابکی) و پرشیا قره گوزلو (استودیو پرشیا قره گوزلو) برای مسابقه طراحی پلاسکوی نو

Porposal of Parshia Qaregozloo and Behzad Atabaki for New Plasco Design Competition

گزارش خطا

اتصال بی مرز فضای عمومی با خیابان جمهوری و ایجاد یک "مکان-خاطره" از ایده‌های اصلی طرح است. فضای عمومی را از طبقه همکف به اول و طبقات زیرین توسعه دادیم، طاق بلند و سهمی گون فضای عمومی با رمپ قرمز نمادین و آبنمای یادمان شهدای آتش نشانی، در شکاف‌هایی از جبهه‌ی شرق و غرب و در مرز فضایی مکعب پیشین، تأثیر خود را بر روی حجم بنا گذاشت.

برچسب ها
برچسب ها :
تهران معماری جمهوری اسلامی تجاری استودیو بهزاد اتابکی بهزاد اتابکی پرشیا قره گوزلو استودیو پرشیا قره گوزلو پلاسکو مسابقه طراحی پلاسکوی نو

تیم پروژه

طراحی سازه :

بهرنگ بنی آدم

تیم طراحی | همکاران پروژه :

گلشن نریمانی، یاسمن لشگری، پارسا خادمی، شادابه گشتاسبی

اطلاعات کلی

سال : 1397/2018
دوره تاریخی : جمهوری اسلامی
کاربری : تجاری
آدرس : ایران، تهران

شرح

اتصال بی مرز فضای عمومی با خیابان جمهوری و ایجاد یک "مکان-خاطره" از ایده های اصلی طرح است. فضای عمومی را از طبقه همکف به اول و طبقات زیرین توسعه دادیم، طاق بلند و سهمی گون فضای عمومی با رمپ قرمز نمادین و آبنمای یادمان شهدای آتش نشانی، در شکاف هایی از جبهه‌ی شرق و غرب و در مرز فضایی مکعب پیشین تأثیر خود را بر روی حجم بنا گذاشت.
طبق مطالعات امکان سنجی، تصمیم کمیسیون ماده پنج مبنی بر عدم تخصیص پارکینگ به دلایل زیر صحیح است: 

-امکان بر هم زدن ترافیک منطقه به دلیل طول صف و مجاورت با خط های رفت و برگشت اتوبوس.
- توسعه TOD و حمل و‌نقل عمومی در فضاهای مرکزی شهر.
- وجود دو پارکینگ عمومی در نزدیک محل پروژه.
لازم به ذکر است در طرح حاضر در بخش شرقی ورودی، بارانداز تعبیه شده است.