طراحی داخلی فروشگاه و شوروم مرکزی سرامیک البرز

گزارش خطا

تیم پروژه

کارفرما | بهره‌بردار :

شرکت سرامیک البرز (فروشگاه برادران طباطبایی)

تیم اجرایی (مدیر، همکاران) :

ایرج سمیاری

تیم طراحی | همکاران پروژه :

محمد سیدآبادی، الهه علیزاده

اطلاعات کلی

سال : 1394/2015
دوره تاریخی : جمهوری اسلامی
کاربری : تجاری، فروشگاه
مساحت پروژه : 80 مترمربع
آدرس : ایران، تهران ، خیابان بنی هاشم نبش بن بست پیمان فروشگاه سرامیک البرز

شرح

کلید اولیه این پروژه در آنجا زده شد، که شرکت سرامیک البرز در طرحی تصمیم به یکسان سازی طراحی نما و فضای داخلی شعب فروشگاههای خود در سراسر کشور گرفت.

در اولین گام برای این اقدام، فروشگاه طباطبایی (فروشگاه مرکزی این شرکت به ۸۰ مترمربع) در نظر گرفته شد؛ محلی جهت نمایش و فروش کلیه محصولات سرامیک شرکت البرز . خواست اصلی کارفرما، جلوه ی ویژه و منحصر به فرد این فروشگاه در خیابان بنی هاشم، از قطبهای اصلی فروش کاشی و سرامیک تهران بود.

چالش های پیش روی ما در این پروژه عبارت بود از:

۱-همخوانی طرح با معماری ایرانی (به جهت اجرا در تمام نقاط کشور) در عین مدرن بودن:

با توجه به سابقه ی دیرینه هنر سرامیک در ایران، و خواست کارفرما مبنی بر اجرای طرح در تمام نقاط کشور، همخوانی طرح با معماری ایرانی در عین مدرن بودن آن، به جهت هماهنگی با فضاهای شهری امروزی، یکی از دغدغه های اصلی ما در طراحی این پروژه بود.

 2-قابلیت تطابق طرح با ابعاد و پلان های مختلف:

به دلیل اجرای طرح در تمام فروشگاههای سرامیک البرز در نقاط مختلف کشور و یکسان نبودن پلان تمامی این فروشگاه ها، نیاز به طرحی بود که امکان اجرای آن فارغ از شکل و ابعاد پلان فراهم بوده و در عین حال تداعی کننده ی طرحی واحد باشد.

۳-طراحی نور پردازی صحیح و مناسب:

به جهت نمایش دقیق و معرفی هر چه بهتر محصولات، نورپردازی این پروژه از حساسیت خاصی برخوردار بود. استفاده از رنگ بندی خنثی ضمن فراهم آوردن این بستر، در تأمین حس و حال مدرن فضا موثر واقع شد.

۴-هماهنگی طرح با محصولات شرکت

۵-سرعت اجرای طرح

برای دستیابی به این موارد و همچنین با در نظر داشتن متریال مناسب و روش اجرایی مقرون به صرفه، کاشی های مینیاتوری سرامیک البرز که مهمترین تولید این مجموعه است به عنوان کانسپت و سبک پارامتریک به عنوان ایده طرح در نظر گرفته شد. به این ترتیب تمام پروژه ( فضای داخلی، نما، کانتر، ویترین) با مدولی واحد (مکعب)، به صورت ریتمیک و تکرار شونده به اجرا در آمد.

منابع اینترنتی :

www.arashmadani.design