آپارتمان مسکونی 210

210 Residential Apartment

گزارش خطا
معمار مسئول : علی نقوی نمینی
مدیر پروژه :

علی نقوی نمینی

نوع پروژه : داخلی

آپارتمان 210 ، مجموعه ای با تعداد 11 واحد مسکونی به زیربنای کل 2500 متر مربع است که در زمین به مساحت 1000 متر مربع در فاز دوم محله مهرشهر کرج بنا شده است. متراژ واحدهای آپارتمانی متغییر بوده و از واحد های 115 متر مربعی تا آپارتمان سه خوابه 210 متر مربعی را شامل می شود.

برچسب ها
برچسب ها :
کرج مسکونی البرز آپارتمان معماری جمهوری اسلامی آپارتمان مسکونی 210 آپارتمان 210 علی نقوی نمینی مهندسان مشاور نگین شهر آینده

تیم پروژه

کارفرما | بهره‌بردار :

منادی زاده

نظارت :

علی زندیه

تیم اجرایی (مدیر، همکاران) :

بهزاد منادی زاده

سازه (طراحی، اجرا) :

سهیل آصف

تأسیسات مکانیکی (طراح، مجری) :

محمدعلی الهیاری

ارائه :

امیر لکپور

عکاس : هامون مقدم
تیم طراحی | همکاران پروژه :

امیر لکپور، نسترن اسماعیل بیگی، محمدتقی دیبایی، خورشید مظاهری، مرضیه مهرپو

اطلاعات کلی

سال : 1392/2014
دوره تاریخی : جمهوری اسلامی
کاربری : مسکونی، آپارتمانی
مساحت پروژه : 2500 مترمربع
آدرس : ایران، البرز، کرج ، مهرشهر، فاز دو

شرح

آپارتمان 210 ، مجموعه ای با تعداد 11 واحد مسکونی به زیربنای کل 2500 متر مربع است که در زمین به مساحت 1000 متر مربع در فاز دوم محله مهرشهر کرج بنا شده است. متراژ واحدهای آپارتمانی متغییر بوده و از واحد های 115 متر مربعی تا آپارتمان سه خوابه 210 متر مربعی را شامل می شود. ساخت این مجموعه از تابستان سال 1391 آغاز گردید و در بهار سال 1393 پایان یافت.
 مهرشهر کرج را شاید بتوان از تنها بازماندگان بافت باغ شهری کرج نام برد. هرچند این محله شهری نیز از آسیبهای ناشی از توسعه های پرتراکم شهری بی نصیب نمانده است ولی به دلیل شبکه فضای سبز موجود و حضور باغات، همچنان به عنوان یکی از با کیفیت ترین بافتهای شهری کرج محسوب می گردد. ولی مسئله مهم این محله، روند پر شتاب توسعه و افزایش تراکم انسانی و ساختمانی در آپارتمانهای نو ظهور آن و تغییر این فضای شهری است. به این ترتیب، مسئله ارتقای کیفیت فضای سکونتگاهی در آپارتمانهای با تراکم متوسط، به عنوان مهمترین مسئله طراحی این پروژه تعریف شد و ایده های کلی و جزئی درطرح و برنامه پروژه در راستای پاسخ به این مسئله و ارائه راه حل معمارانه پایه ریزی گردید. از این رو سعی شده است که از یک سو با مطالعه بستر طرح و مفهوم فضا در آن و با ترکیب و تعادل بین توده و فضای ساختمان، کیفیت و کمیت فضا )در برابر توده(، چه در حوزه های عمومی و چه در حرایم خصوصی، ارتقا یابد و از سوی دیگر با فراهم ساختن الگوها و ساختارهای متنوع سکونتگاهی، پاسخ بهتری به گوناگونی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و نیازهای متغیر ساکنین آن ارائه شود.

منابع اینترنتی :

neginshahrayandeh.com